Organizační jednotky SH ČMS mají jednu z možností založit si svůj účet u České pošty na jejím účtu Era. O jejich možnostech vám přinášíme informace:

Era účet pro neziskovky si pořídíte zdarma a budete ho mít zdarma napořád. Zajišťuje neomezený přístup k účtu – ovládat své finance můžete kdekoliv. Výhodou je vydání platební karty zdarma a zřízení trvalých příkazů a svolení k inkasu zdarma. Bezplatný je i měsíční výpis v papírové i elektronické podobě.

Era účet pro neziskovky je běžný účet vedený v měně CZK. U Era účtu pro neziskovky může být nastaveno až 24 disponentů. K účtu dostanete zdarma platební kartu Maxkarta, o další platební karty si můžete zažádat. Obsluhovat Era účet pro neziskovky můžete prakticky všude - osobně na poštách a finančních centrech Poštovní spořitelny, platební kartou v bankomatech, u obchodníků, na internetu, dálkově – přes internet (internetové bankovnictví – Max Homebanking či Max Internetbanking) nebo telefon (mobilní bankovnictví či telefonní bankovnictví).

Vedení účtu je zcela zdarma. K účtu dostanete zdarma mezinárodní platební kartu Maxkarta, se kterou můžete platit u obchodníků a na internetu; vybírat peníze z bankomatů, v obchodech (CashBack) či na obchodních místech Poštovní spořitelny. Používání Maxkarty vám přinese řadu výhod (např. slevy na pohonné hmoty apod.).

S Era účtem pro neziskovky máte zároveň bezplatně zřízeny služby elektronického bankovnictví, bankovnictví přes televizi, zvolit si můžete i používání mobilního bankovnictví. Frekvenci výpisů si sami volíte, v případě papírové formy máte zdarma měsíční frekvenci výpisů.

Ceník :

Založení účtu *) -  zdarma

Vedení účtu - zdarma

Vyhotovení a odeslání měsíčního papírového výpisu - zdarma

Připsání hotovosti Maxkartou - 5 Kč

Připsání hotovosti na poště, Poštovní spořitelně - 12 Kč

Výběr hotovosti Maxkartou, na poště, Poštovní spořitelně - 35 Kč

Příkaz k úhradě Maxkartou nebo platební kartou **) - 8 Kč

Trvalý příkaz k úhradě (papírovou formou) - 8 Kč

Jednorázový a hromadný příkaz k úhradě (papír.formou) - 18 Kč

Jednorázový a hromadný příkaz k úhradě (elektronicky) - 2 Kč

Inkasní platba včetně SIPO - 8 Kč

Došlá platba - 5 Kč

Platba u obchodníka Maxikartou nebo kartou - zdarma

*) Minimální částka prvního vkladu, pod kterou by zůstatek účtu neměl klesnout, je 500 Kč

**) Maximální částka příkazu k úhradě podaného v bankomatu je 10 000 Kč

Kde si můžete sjednat Era účet pro neziskovky?

Produkt Era účet pro neziskovky si můžete sjednat ve specializovaných finančních centrech, které se nacházejí v každém velkém městě po celé ČR.

I pobočky České pošty vám zřídí produkt Era účet pro neziskovky.

Infolinka - Volejte zdarma

800 210 210