Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska uzavřelo se společností TOI TOI smlouvu o spolupráci pro rok 2024. Přílohou smlouvy je ceník nabízených služeb.

V případě potřeby, prosím, kontaktujte tyto osoby:

Eva Svobodová, tel: 724 240 360, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Hana Jiříková, tel: 728 171 898, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

SMLOUVA S TOI TOI ke stažení

Účelem tohoto memoranda je závazek smluvních stran vyvíjet aktivity spočívající ve vzájemné spolupráci v rámci hasičského sportu. Memorandum uzavřelo SH ČMS s ČHJ a MHJ 15. února 2024.

MEMORANDUM KE STAŽENÍ

Smlouva s Ochraným svazem autorským (OSA) byla uzavřena na období 2022–2024.

SMLOUVA KE STAŽENÍ

Novou smlouvu o vzájemné spolupráci podepsal 18. září v Hasičském muzeu v Ostravě generální ředitel Hasičského záchranného sboru genpor. Vladimír Vlček a starostka Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Monika Němečková.

Dohoda o spolupráci uzavřená mezi Hasičským záchranným sborem České republiky a Sdružením hasičů Čech, Moravy a Slezska stvrzuje novou etapu spolupráce v oblastech hasičského sportu, vzdělávání členů jednotek SDH, preventivně výchovné činnosti, ochrany obyvatelstva, přípravy návrhů právních předpisů z oblasti požární ochrany, apod.

Dohoda pamatuje i na děti a mládež, jejich zapojení do preventivně-výchovné činnosti formou RESCUE campů i přípravu hasičského dorostu pro budoucí působení v jednotkách SDH obcí.

Nová dohoda o spolupráci nahradila dřívější Rámcovou dohodu o spolupráci uzavřenou dne 25. 10. 2012.

SMLOUVA - ke stažení

Ve středu 18. října 2017 byla na Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy podepsána smlouva o dlouhodobé spolupráci s 18 nestátními neziskovými organizacemi.

Mezi nimi bylo také Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska.

Tisková zpráva

SMLOUVA