Plzeň, 29. dubna 2020 – V první linii se v uplynulých týdnech ocitli i dobrovolní hasiči, kteří zdatně sekundují profesionálům. A to ve svém volném čase a bez nároku na odměnu. Na jejich přínos upozorňuje Velkopopovický Kozel a jako poděkování za mimořádnou práci a nasazení jim věnuje várku Hasičského speciálu.

Dobrovolní hasiči během nouzového stavu pomáhají ve svém osobním volnu. Někteří šili roušky, jiní rozváželi obědy seniorům nebo dezinfikovali veřejná místa, to vše bez nároku na odměnu. „Jejich nasazení během krize si velmi vážíme a oceňujeme ho. Proto jim jako poděkování za jejich práci a obětavost věnujeme várku Hasičského speciálu, kterým si pak, až to bude za námi, společně připijeme na zdraví,“ vysvětluje Vojtěch Homolka, sládek velkopopovického pivovaru. K poděkování vyzývá Kozel i veřejnost. Na webových stránkách www.dobracidekujem.cz může každý ocenit dobrovolné hasiče ve svém městě nebo vesnici za to, jak se zapojili do boje proti koronaviru, a přidat osobní poděkování nebo vzkaz. „Na začátku června pošleme konkrétním sborům sud polotmavého Hasičského speciálu spolu s poděkováním. Předpokládáme, že hasičům rozešleme celkem 1500 sudů,“ doplňuje sládek.

Tiskový mluvčí Plzeňského Prazdroje Zdeněk Kovář je médiím k dispozici na těchto kontaktech: mobil: +420 735 189 368, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..