Ostravsko | V Nové Vsi spolupracují hasiči s atlety a obcí na výstavbě nového sportovního areálu

V Ostravě - Nové Vsi se v těchto dnech pokračuje na stavbě nového sportovního areálu, a to za spolupráce místních dobrovolných hasičů, atletického oddílu, a obecního úřadu.

VÍCE NAJDETE ZDE

 

Šumpersko | Mladík z Branné pomohl ženě se zástavou srdce, hasiči před ním "smekli klobouk"

„Doslova žije prací okolo dobrovolných hasičů. Osmnáctiletý Filip Fister z Branné poskytl před pár dny první pomoc ženě ze sousedství. Za angažmá u zásahu jej pochválili zdravotničtí záchranáři. V budoucnu by měl rád záchranu životů jako své povolání.“ (Šumperský deník)

VÍCE NAJDETE ZDE


Kladensko | Hasiči ze Lhoty pomáhají zvířatům

Členové SDH Lhota se rozhodli pomoci zvířatům ze Statku U Merlina v Chyňavě. Vybírají pro ně tvrdé pečivo, zeleninu a ovoce. Své okolí žádají o zapojení se do této akce – zapojit se a přinést jídlo pro zvířata je možné 2. dubna dopoledne.

VÍCE NAJDETE ZDE


Teplicko | Srbičtí mladí hasiči uklízeli Česko a sbírali kroky do soutěže

V Kolektivu mladých hasičů v Srbicích spojili soutěžení v počtu nasbíraných kroků s uklízením svého okolí v rámci populární celostátní události.

VÍCE NAJDETE ZDE


Litoměřicko | Hasiči Štětí srdcem

Místní dobrovolní hasiči se rozhodli podávat pomocnou ruku tam, kde je zrovna potřeba pomoct i, jak sami nazvali, „bez hadice v ruce“. Projek „Hasiči Štětí srdcem“ podporuje dlouhodobé projekty jako například benefiční běh podporující Hospic sv. Štěpána, tak jednorázové výzvy.

VÍCE NAJDETE ZDE


Znojemsko | V Únavově dokončili lockdownovou výzvu

Do výzvy se zapojilo 41 osob, které společně naběhali 868 km nasportovali 11 188 minut. V rámci závěru akce se sbor zapojil i do akce Ukliďme Česko.

VÍCE NAJDETE ZDE