Přinášíme vám další souhrn toho nejzajímavějšího, co se událo ve vašich sborech.

Teplicko | Mladí hasiči z SDH Lhenice uklízeli svou obec

Velikonoční čas využili mladí hasiči k úklidu částí naší obce. Rozdělení do malých skupin prošli Lhenice, Mošnov, Bukovice, část Bžan a uklidili vše co se dalo.

VÍCE NAJDETE ZDE

Ústeckoorlicko | Líšničtí opravili své sportovní přakážky

V Líšnici tamní členové využili zimu k výrobě a opravě svých překážek. Vyrobili novou žebříkovou stěnu na štafetu CTIF a upravili dvoumetrovou bariéru. Obě překážky se dají rozebrat, čímž si členové usnadní manipulaci a uskladnění.

PŘÍSPĚVEK NA FB SDH LÍŠNICE

Kroměřížsko | Sběr železa a elektroodpadu v Pačlavicích

V sobotu 17.4. hasiči z obce kousek od Kroměříže organizují tradiční akci, kterou pravidelně organizují mnohá SDH po celé republice. Kolik železa a elektroodpadu nasbírají tentokrát?

POZVÁNKA K AKCI

Kutnohorsko | Brigáda v Záboří nad Labem

Malí i velcí členové sdboru dobrovolných hasičů v Záboří nad Labem se zapojili do brigády na svém hasičském hřišti, které připravili k trénování v nové sezoně.

FOTOGALERIE Z BRIGÁDY

Kolínsko | Jarní výstava v Pňově

V Pňově uskutečnili krásnou jarní venkovní výstavku výrobků mladých hasičů. Pořadatelé vzkazují: „Rádi bychom jménem našich mladých hasičů poděkovali účastníkům jarní výstavy za jejich krásné výtvory, takové množství různorodých nápadů potěšilo kromě nás jistě všechny kolemjdoucí!"

VÍCE O VÝSTAVĚ SE DOZVÍTE ZDE

Kolínsko | Školení s Českým červeným křížem

OSH Kolín uspořádal školení pro zdravotníky zotavovacích akcí ve spolupráci s ČČK. Kurz úspěšně zakončili všichni účastníci z osmi sborů okresu Kolín.

FOTOGRAFIE ZE ŠKOLENÍ

Teplicko | Tepličtí pomáhají Standovi

Tepličtí podporují Standu, svého kolegu hasiče, vstupem do registru kostní dřeně:

VÍCE O AKCI NAJDETE POD TÍMTO ODKAZEM

Třebíčsko | Čistá Vysočina, čisté Kostníky

V sobotu 17. dubna 2021 se členové SDH Kostníky vydají uklidit okolí jejich obce. V rámci akce Čistá Vysočina posbírají odpadky okolo obce a zvou na pomoc širokou veřejnost.

VÍCE NAJDETE ZDE

Kolínsko | Hrnky pro dárce krve

Ještě jednou se podíváme na Kolínsko. Tamní OSH se rozhodlo věnovat plechové hrnečky všem členům SDH, kteří se zapojili do dárcovství krve.

PŘÍSPĚVEK OSH KOLÍN

Kolinsko hrnky