Dne 12. srpna 2021 se uskutečnilo po nucené, skoro dvouleté pauze, zaviněné koronavirem, plánované setkání zasloužilých hasičů okresu Louny. Účast byla vysoká, sešlo se 10 členů aktivu, někteří i s partnerkami, a tři hosté. Celkový počet byl 19 osob a celé dění bylo organizováno panem starostou okresního sdružení hasičů Louny Jaroslavem Kosinou, který pronesl i krátkou uvítací řeč k setkání a samotnému programu.

Hlavním bodem setkání byl výlet do Prahy s dvouhodinovou projížďkou výletní lodí s občerstvením, a hlavně nekonvenčním pohledem na podvečerní Prahu z paluby lodi. Osobní pohled na světoznámé památky neměl chybu. Kdy se člověku povede podplout Karlův most nebo mít úchvatný pohled na majestátní Pražský hrad či Vyšehrad z vodní hladiny! I samotná plavba byla plná zážitků, jelikož samotný život kolem, a na Vltavě vůbec, je nesmírně bohatý, takže bylo opravdu na co se dívat. Během plavby probíhala i čilá diskuse mezi členy, jelikož se dlouho neviděli. Bylo stále o čem si popovídat a také možnost zavzpomínat. Všem se plavba velice líbila, všichni vyjádřili poděkování a zároveň přání  o další setkání aktivu.

Po vylodění na Náplavku jsme ještě stihli udělat společné foto do alba a na závěr si popřáli šťastnou zpáteční cestu a rozjeli se s dobrou náladou domů.   

 vedoucí ZH OSH Louny

 Václav Hančar