Pokud máte zájem zvýšit si své vzdělání, rádi bychom, ze začátkem školního roku, nabídli všem členům sboru dobrovolných hasičů možnost zvýšení odborných znalostí prostřednictvím studia na našem institutu.

Institut forenzních věd a bezpečnostně právních studií se specializuje zejména na poskytování vzdělávání v oblasti bezpečnostní, právní a manažerské a je institutem profesního vzdělávání první volby pro složky Integrovaného záchranného systému a Ministerstvo vnitra. 

Nejvíce studovanými a nejzajímavějšími programy pro členy hasičských sborů jsou MBA Krizový management a MBA Bezpečnostní management.

V současné době se veškeré studium uskutečňuje online prostřednictvím e-learningového systému, díky kterému jsme schopni eliminovat povinnost docházet na výuku. Tím se otevírá možnost studia i osobám časově vytíženějším, kteří by jinak na výuku neměli dostatek času.

Rádi bychom touto cestou poskytli všem členům sboru dobrovolných hasičů 15% slevu na veškeré studium na našem institutu. 

Cena kompletního studia MBA je po 15% slevě 29.665,- Kč vč. DPH, cena LLM studia je po slevě 29.665,- Kč vč. DPH a cena MPA studia je po slevě taktéž 29.665,- Kč vč. DPH.

INFORMAČNÍ LETÁK - KE STAŽENÍ

Všechny potřebné informace najdete ZDE.