V souvislosti s ukončením činnosti Alarm Revue zůstávají Hasičské noviny (spolu se samostatným projektem Hasičské čtení redigovaným Josefem Nitrou) jediným tištěným periodikem vydávaným pod značkou SH ČMS. Rádi tak do rodiny našich předplatitelů uvítáme například původní předplatitele a čtenáře Alarm Revue, kterým nyní v jejich poštovní schránce chybí klasické tištěné hasičské periodikum. I zájemcům, kteří raději čtou noviny na obrazovce počítače či displeji mobilního telefonu, jsme schopni vyhovět. V naší nabídce je i předplatné elektronické formy Hasičských novin. Náš ediční plán pro rok 2023 je opět 24 novinových vydání. Rádi na stránkách Hasičských novin zveřejníme i vaše příspěvky, texty, fotografie. Můžete nás rovněž sledovat i na facebooku a twitteru.

V případě, že máte zájem o předplatné Hasičských novin, ať už v tištěné či elektronické podobě, s důvěrou se na nás obraťte. Bližší informace naleznete na našem webu www.hasicskenoviny.cz 

Kontaktní telefony jsou: 491 474 150, 773 791 525. E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

za redakci Hasičských novin

Mirek Brát