SDH Kunratice jako hlavní organizátoři vás zvou na další ročník soutěže pod názvem Kunratická JamParáda, kterou pořádají již od roku 2013. Letos tedy proběhne její 11. ročník. Vše důležité, včetně pravidel a přihlášky najdou hasičky i hasiči na www.jamparada.cz. Akci najdete na Facebooku https://www.facebook.com/kunratickajamparada i Instagramu @kunratickajamparada.
Od loňského jubilejního 10. ročníku je soutěž zapsána v České knize rekordů, jako největší marmeládové klání v ČR. Uzávěrka příjmu soutěžních vzorků je 15. října takže je ještě relativně čas se zúčastnit.
Slavnostní vyhlášení výsledků, včetně veřejné ochutnávky se uskuteční v sobotu 4. listopadu od 15 hodin v  Kulturním domě v Kunraticích. Adresa je Kunratice 101, 464 01 Frýdlant (Liberecký kraj, okres Liberec).
Srdečně zveme nejen k aktivní účasti v soutěži, ale i na samotné vyhlašování výsledků, které je spojené s již zmiňovanou veřejnou ochutnávkou přihlášených soutěžních vzorků.
Návštěvníci se vlastně stanou porotci v kategorii "Cena publika", kdy na sále hlasují pomocí nalepování hlasů k číslům marmelád, džemů či povidel, které jsou jejich chuti nejbližší.
Fotografie z předchozích ročníků jsou zde: https://www.jamparada.cz/fotogalerie/
 
Za organizátory JamParády
Milan Götz
starosta SDH Kunratice