Dobrovolní hasiči ze Žulové mají v plánu pořídit novou cisternovou automobilovou stříkačku ( CAS), která by jim pomohla ještě rychleji a efektivněji zasahovat při mimořádných událostech a zvýšit tak možnost ochrany obyvatelstva. Stará technika dosluhuje a není j iž schopna držet krok s novější elektronickou výbavou a její kompletní repasování by bylo velmi nákladné. Proto jsme se rozhodli pokusit získat novou CAS (poprvé v historii sboru).

Nechtěli jen sedět se založenýma rukama a čekat jak dopadnou v dotačních výzvách, ve kterých se snaží uspět.

Proto se také rozhodli vytvořit projekt Cisterna, kterým chtějí prezentovat snahu o získání nové CAS a představit tak možnost cílené podpory na konkrétní věc. Za tímto účele také nafotili charitativní kalendář na rok 2024. V případě zájmu o jeho koupi neváhejte navštívit náš, pro  tento  účel  zřízený  e- shop, na kterém najdete nejen kalendář, ale i j iné reklamní předměty.

Vaše podpora by nám mohla pomoci tento sen proměnit ve skutečnost. Věříme, že hasičská komunita drží při sobě a navzájem se podporujeme, jak již bylo několikrát prokázáno. Proto bychom byli nesmírně vděční, kdybyste zvážili možnost podpořit náš projekt.

Děkujeme

Hasiči Žulová

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

www.HasiciZulova.cz