Vážení přátelé – dobrovolní hasiči,

 

jako každý rok se na Vás obracíme se žádostí o podporu veřejné sbírky a preventivní akce Ligy proti rakovině Praha, jejímž je SH ČMS už 16. rokem spolehlivým partnerem. 

Český den proti rakovině 2024 (28. ročník) proběhne ve středu 15. května (na pevných prodejních místech pak až do neděle 19. 5.), a my pevně doufáme, že opět za vydatné podpory dobrovolných hasičů po celé ČR! 

Loňský Český den proti rakovině podpořilo 115 SDH, kterým se podařilo rozdat 24.000 letáčků s informacemi o prevenci rakoviny a nabízením kytiček získat na podporu projektů Ligy proti rakovině téměř 800.000 Kč. DĚKUJEME!

Všem organizacím, které se vloni akce účastnily, jsme už rozeslali přihlášky přímo na jejich adresy a většina se již pro letošní ročník opět přihlásila (za případné zdvojené oslovení se omlouváme).

Udělalo by nám velkou radost, kdyby se i v letošním roce podařilo počet spolupracovníků z řad dobrovolných hasičů rozšířit! UVÍTÁME SPOLUPRÁCI V JAKÉMKOLI ROZSAHU, zapojit se mohou i jednotlivci, význam má pro nás každý rozdaný preventivní letáček a kytička. Nebráníme se samozřejmě ani podpoře formou příspěvku na sbírkový účet bez nabízení kytiček.

Předem děkujeme za Vaši pomoc a těšíme se na další nové spolupracovníky!

Za organizátory sbírky pro Ligu proti rakovině Praha
s přáním krásných dní a dobrého zdraví


Jana Mauleová 

telefon: 603 546 116

INFORMACE K PŘIHLÁŠENÍ