Vítáme vás!

Vítáme Vás na oficiálních stránkách Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Přinášíme vám informace o činnosti nejpočetnější organizace v České republice. Máme evidováno 355 468 členů organizovaných v 7 635 sborech dobrovolných hasičů. V našich řadách je také 62 935 dětí a mládeže ve věku do 18 let.
 
Najdete zde informace o práci jednotlivých orgánů SH ČMS, soutěžích dospělých a dětí, o činnosti ústředních hasičských škol Jánské Koupele a Bílé Poličany a Centra hasičského hnutí  Přibyslav. Jsou zde kontakty na jednotlivá OSH a také právní dokumenty týkající se dobrovolných hasičů a jejich činnosti. 
 
 

Zveřejňujeme pro vás VOLEBNÍ SPECIÁL Hasičských novin č.11, ve kterém představujeme kandidáty pro volby na VI. sjezd SH ČMS. Sjezd se uskuteční 9. července na výstavišti v Brně. V novinách najdete prezentaci kandidátů na funkci starosty SH ČMS, jeho náměstků a na funkci předsedy Ústřední kontrolní a revizní rady SH ČMS. Cílem redakce je snaha po co nejširším představení všech kandidátů pro volby na dlouho očekáváném VI. sjezdu SH ČMS. Speciální číslo bude součástí sjezdových materiálů. 

Doufáme, že číslo zaujme nejenom delegáty, ale i všechny hasiče a hasičky, kterým záleží na směřování sdružení na dalších pět let.

VOLEBNÍ SPECIÁL - KE STAŽENÍ