Vážené kolegyně, vážení kolegové,

v SH ČMS se neustále více rozvíjí soutěže v disciplínách TFA a již každým rokem se  pořádají další ročníky postupových soutěží a Mistrovství ČR v disciplínách TFA pro dobrovolné hasiče. K tomu je potřeba proškolit rozhodčí. ÚORR ve spolupráci s GŘ HZS v roce 2020  uspořádá jeden kurz pro rozhodčí v disciplínách TFA. Tento kurz je určen pro členy SH ČMS, kteří by chtěli  rozhodovat na soutěžích TFA a naučit se pravidla disciplín TFA.

 Kurz je limitován počtem uchazečů 20 osob, a proto budou do kurzu zařazeny přihlášky dle jejich přijetí v Kanceláři SH ČMS a otevře se pouze v případě naplnění min. počtu 15 osob. 

 Má-li některý člen SH ČMS zájem se kurzu zúčastnit, je nutné se přihlásit do 30. června 2020 pomocí formuláře na http://bit.ly/rozhodci-tfa  

V případě problému s přihlášením zašlete požadované údaje na mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Kurz se uskuteční v ÚHŠ Bílé Poličany 24. – 25. 10. 2020. Kurz trvá 16 hodin (dva dny). Každému přihlášenému absolventovi pošleme na mailovou adresu uvedenou na přihlášce podmínky kurzu. Pořadatel hradí ubytování se snídaní. Kurzovné činí 400,- Kč.   

Ing. Jan Aulický

ředitel kanceláře SH ČMS

VÝZVA PRO ROZHODČÍ - KE STAŽENÍ

V tuto chvíli už není možné podávat přihlášky, kapacita rozhodčích byla k 18. 6. naplněna! Na další zájemce se budeme těšit v dalším ročníku :)