Vážení přátelé – dobrovolní hasiči,

jako každý rok se na Vás obracíme se žádostí o podporu veřejné sbírky a preventivní akce Ligy proti rakovině Praha, jejímž je SH ČMS už 15. rokem spolehlivým partnerem. 

Český den proti rakovině 2023 (27. ročník) proběhne ve středu 10. května (na pevných prodejních místech pak až do neděle 14. 5.), a my pevně doufáme, že opět za vydatné podpory dobrovolných hasičů po celé ČR! 

Loňský Český den proti rakovině podpořilo 114 SDH ve 44 okresech, kterým se podařilo rozdat 23.000 letáčků s informacemi o prevenci rakoviny a nabízením kytiček získat na podporu projektů Ligy proti rakovině přes 730.000 Kč. DĚKUJEME!

Všem organizacím, které se vloni akce účastnily, jsme už rozeslali přihlášky přímo na jejich adresy (za případné zdvojení se omlouváme).

Udělalo by nám velkou radost, kdyby se i v letošním roce podařilo počet spolupracovníků z řad dobrovolných hasičů rozšířit! UVÍTÁME SPOLUPRÁCI V JAKÉMKOLI ROZSAHU, zapojit se mohou i jednotlivci, význam má pro nás každá prodaná kytička a rozdaný preventivní letáček. Nebráníme se samozřejmě ani podpoře formou příspěvku na sbírkový účet bez nabízení kytiček.

V příloze si Vám dovolujeme zaslat základní informace o letošní sbírce a plakát, pokud budete potřebovat další doplnění nebo upřesnění, jsme Vám kdykoliv k dispozici na č. 603 546 116.

Předem děkujeme za Vaši pomoc a těšíme se na další nové spolupracovníky!Za organizátory sbírky pro Ligu proti rakovině Prahas přáním krásných dní a dobrého zdraví