Dne 22. 8. 2020 se konal v Lovosicích a okolí závod FUJI CUP zaměřený na sutinové vyhledávání záchranných psů při katastrofách, jako je např. výbuch plynu či zřícení zchátralého domu. Zásahy probíhaly na dvou stanovištích. Jedno stanoviště bylo situováno do čerstvě zbourané lovosické olejny a druhé do bývalé továrny Rybena v Žernosekách.
Hlavní zázemí pak pro zahájení a ukončení závodu bylo na Přívoze v Malých Žernosekách. Na Fuji Cup své síly poměřilo celkem 13 závodníků. Na prvním místě se pak umístil Marian Paulišinec ze Slovenska, druhé místo patřilo Zuzaně Ludvíkové a třetí zaujala Milena Bustová. Závodu se také účastnily místní jednotky SDH Čížkovice, SDH Libochovice, SDH Brozany a na pomoc přijeli i z SDH Žihle. Velké poděkování patří pak dvaceti figurantům, fotografům, členům SDH Zvole, pomocníkům a sponzorům, jako Calibra, Akva Terra Hobby, Rittega, OK PET, Maja Pet Shop, Psí salon Annabell a dalším. Všem velice děkujeme. 
Závod byl pořádán na památku a počest Petry Fraňkové, naší člence SDH Zvole, kolegyně, kamarádky s přezdívkou "Fujinka", kerá dne 8. 11. 2019 na Pražském Smíchově tragicky zemřela. Výtězek celé této akce byl předán do rukou pozůstalému příteli Tomášovi a jejich tří letému synovi Tomáškovi.
 
Fujinko, vzpomínáme. 
 
L. Čeňková - velitelka psovodů SDH Zvole.